Unirea Slobozia pierde cu Petrolul Ploiești dar rămâne pe loc de playoff

Unirea Slobozia a pierdut cu 2 – 0 meciul disputat pe teren propriu cu Petrolul Ploiești și este la prima înfrângere în meci oficial în actualul sezon. Unirea Slobozia pierde cu Petrolul Ploiești dar rămâne pe loc de playoff după o primă repriză în care echipa a arătat cel mai puțin fotbal din actualul sezon competițional. Echipa pregătită de Adrian Mihalcea ar fi putut obține norocos un punct dar două ratări mari la 0 – 1 au privat-o de o remiză. Unirea Slobozia, cea mai slabă repriză din campionat Unirea… Articolul Unirea Slobozia pierde cu Petrolul Ploiești dar rămâne pe loc de playoff apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia pierde cu Petrolul Ploiești dar rămâne pe loc de playoff

Unirea Slobozia a pierdut cu 2 – 0 meciul disputat pe teren propriu cu Petrolul Ploiești și este la prima înfrângere în meci oficial în actualul sezon.

Unirea Slobozia pierde cu Petrolul Ploiești dar rămâne pe loc de playoff după o primă repriză în care echipa a arătat cel mai puțin fotbal din actualul sezon competițional.

Echipa pregătită de Adrian Mihalcea ar fi putut obține norocos un punct dar două ratări mari la 0 – 1 au privat-o de o remiză.

Unirea Slobozia, cea mai slabă repriză din campionat

Unirea Slobozia nu a mai arătat la fel de bine în primele 45 de minute și a jucat departe de cum a făcut-o până acum în meciurile din Liga 2, sezonul 2021 – 2022.

Cu un joc lent, previzibil și ușor de contracarat, cu multe pase laterale și fără perspectivă, gazdele le-au făcut viața ușoară oaspeților care au venit la Slobozia cu o lecție bine învățată.

Apărare atentă, cât mai departe de propriu careu și mingi trimise în adâncime pentru viteza lui Sory Diarra, cel mai bun fotbalist de pe teren.

Saim Tudor dă primele emoții la poarta Unirii în minutul 18, pătrundere pe stânga și șut pe centru, respins în față de portarul Cristian Gurău.

Cinci minute mai târziu este rândul gazdelor să rateze deschiderea scorului: Răzvan Greu pătrunde pe stânga, centrează paralel cu linia porții pentru tânărul Christo Bolohan însă Valentin Țicu este mai rapid și trimite în corner.

Sory Diarra are apoi o pătrundere după un dribling reușit în fața lui Ciprian Perju dar trage la un metru de poartă.

Avea să fie ocazia care preceda unicul gol al reprizei: Ionuț Coadă se complică și ține prea mult mingea la picior, Cosmin Tucaliuc i-o fură, mingea ajunge la Mario Bratu care îl servește perfect în adâncime pe Sory Diarra.

Fostul jucător care a jucat în returul sezonului trecut la Unirea Slobozia rămâne singur cu portarul și nu iartă iar Petrolul Ploiești trece la conducere în minutul 32.

Unirea cu ocaziile, Petrolul cu golul decisiv

Adrian Mihalcea schimbă imediat după pauză și Unirea Slobozia se aruncă în atac în căutarea golului egalizator.

Corner din dreapta executat pe Constantin Toma în minutul 47 și reluare cu capul a lui Florinel Ibrian, minge scoasă cu greu în față de Raul Avram și apoi degajată la disperare de defensiva oaspeților.

Meciul se mută în jumătatea oaspeților și gazdele domină teritorial fără însă a pune în mare pericol poarta adversă.

În minutul 51 Răzvan Greu are un șut-centrare din stânga careului mare, mingea trimisă cu boltă este lăsată de portar și cade pe bara transversală.

Un sfert de ceas mai târziu Unirea Slobozia își trece în cont cea mai mare ocazie de gol: Alexandru Stoica insistă pentru o minge în mijlocul careului, o scoate în spate pentru șutul lui Florinel Ibrian, portarul este spectator dar balonul se duce la o palmă de bara laterală dreaptă.

Petrolul Ploiești scapă basma curată și, la fel ca în prima repriză, pe o contră care nu anunța mare lucru, reușește să puncteze din nou și să-și securizeze astfel victoria.

Era minutul 75 când Diarra este lansat pe partea stângă, intră în careul mare dar în locul unui șut alege o pasă în fața porții la Armando Vajushi care-l execută din patru metri pe Gurău.

Gazdele cad definitiv și înțeleg că nu mai au timpul necesar să obțină măcar un punct și Petrolul Ploiești reușește să nu mai ofere Unirii șansa golului de onoare.

Unirea Slobozia pierde primul meci oficial din actualul sezon și rămâne pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, cu un bilanț de trei victorii, două remize și un meci pierdut. (VEZI AICI FOTOGRAFII DE LA MECI!)

Ca o curiozitate, meciul cu Petrolul a mai adus două premiere nedorite pe lângă primul meci pierdut: a fost primul joc în care Unirea Slobozia a fost condusă și primul joc în care nu a reușit să înscrie.

UNIREA Slobozia: Gurău – Ibrian, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Cruceru, Bolohan, Greu, Mustacă, Stoica. Au mai jucat: Suciu, Savu, Turcu, Ivan, Radu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

PETROLUL Ploiești: Avram – Pîrvulescu, Huja, Manolache, Țicu, Seto, Cebotaru, Bratu, Tucaliuc, Tudor, Diarra. Au mai jucat: Vajushi, Chindiș, Măzărache, Jarovic. Antrenor: Nicolae Constantin.

Articolul Unirea Slobozia pierde cu Petrolul Ploiești dar rămâne pe loc de playoff apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.