Unirea Slobozia, obligată să câștige cu CSC Șelimbăr

Unirea Slobozia trebuie să întrerupă în primul meci din play-out seria neagră de rezultate ce au aruncat-o afară din play-off în Liga 2. Unirea Slobozia este obligată să câștige meciul de pe teren propriu cu CSC Șelimbăr pentru a mai îndulci din amarul servit suporterilor care au umplut stadionul la meciul decisiv cu FC Brașov. Forma proastă prin care trece de luni bune echipa antrenată până la începutul săptămânii trecute de Constantin Enache, demisionar după ratarea calificării în play-off, trebuie să se oprească dacă se dorește un final de sezon… Articolul Unirea Slobozia, obligată să câștige cu CSC Șelimbăr apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia, obligată să câștige cu CSC Șelimbăr

Unirea Slobozia trebuie să întrerupă în primul meci din play-out seria neagră de rezultate ce au aruncat-o afară din play-off în Liga 2.

Unirea Slobozia este obligată să câștige meciul de pe teren propriu cu CSC Șelimbăr pentru a mai îndulci din amarul servit suporterilor care au umplut stadionul la meciul decisiv cu FC Brașov.

Forma proastă prin care trece de luni bune echipa antrenată până la începutul săptămânii trecute de Constantin Enache, demisionar după ratarea calificării în play-off, trebuie să se oprească dacă se dorește un final de sezon fără emoții.

Meciul cu CSC Șelimbăr este ocazia perfectă pentru o resetare și un start de pregătire pentru campionatul viitor, cel în care Unirea Slobozia nu mai are voie să nu fie în primele șase formații din Liga 2 la finalul sezonului regular.

CSC Șelimbăr ne-a furat două puncte de aur în prelungirile prelungirilor

Meciul cu CSC Șelimbăr trezește amintiri neplăcute lui Constantin Toma și companiei. Cu avantaj minim pe tabelă în minutul suplimentar de prelungire dictat peste cele 4 inițiale la partida din deplasare dintre cele două formații, Unirea s-a văzut egalată prin execuția unică semnată din lovitură liberă de Tătar. (VEZI FOTO!)

S-a încheiat atunci 1 – 1 și Unirea Slobozia avea să piardă două puncte ce s-au dovedit a fi, peste câteva luni decisive. Cu acestea echipa din Slobozia termina sezonul regular pe locul 4 și acum juca în Liga 2 pentru promovare în Super Ligă, nu pentru evitarea retrogradării în Liga 3.

Unirea Slobozia debutează în play-out cu o zestre de 31 puncte, având de departe cel mai bun golaveraj dintre formațiile grupei A.

Unirea Slobozia a uitat să mai câștige pe teren propriu

Echipa antrenată acum de Enache Costea, secundul promovat principal cel puțin până la finalul campionatului, vine după cinci etape în care a acumulat doar trei puncte din cele 15 puse în joc.

Au fost trei remize (1 – 1 pe teren propriu cu Unirea Dej, 2 – 2 cu Steaua București și 2 – 2 cu FC Brașov) și două înfrângeri (0 – 1 cu Concordia Chiajna și 1 – 3 cu FC Buzău).

Ultima victorie pe teren propriu s-a produs în data de 5 noiembrie, acum aproape patru luni și jumătate, 1 – 0 cu SC Oțelul Galați.

Oaspeții au acumulat în prima parte a campionatului 24 de puncte. Jumătate dintre puncte au fost adunate din 4 victorii pe terenuri străine: 2 – 1 cu Progresul Spartac București, 1 – 0 cu Concordia Chiajna, 2 – 1 cu FK Miercurea Ciuc și 3 – 0 cu Unirea Constanța.

Meciul dintre Unirea Slobozia și CSC Șelimbăr de dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul 1 Mai din cadrul Complexului Sportiv Municipal.

Accesul doamnelor, domnișoarelor, a copiilor și adolescenților cu vârsta până la 18 ani va fi gratuit, ca la toate meciurile din actuala ediție de campionat.

Doar domnii vor achita un bilet de 10 lei pentru a lua loc în tribunele stadionului la primul dintre cele trei meciuri pe care favoriții le susțin pe teren propriu în play-out.

Articolul Unirea Slobozia, obligată să câștige cu CSC Șelimbăr apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.