Unirea Slobozia, meci perfect cu Metaloglobus

Unirea Slobozia nu a avut emoții în meciul cu Metaloglobus Buucrești, câștigat cu 2 – 0 și în care a mai trimis mingea în bară de două ori. Unirea Slobozia rămâne neînvinsă în Liga 2 și după meciul de pe teren propriu cu Metaloglobus București, controlat autoritar în totalitate. Formația antrenată de Adrian Mihalcea leagă a treia victorie la rând și după șase etape are un bilanț de invidiat: patru meciuri câștigate și două remize. 14 puncte ce mențin echipa pe podiumul campionatului, pe locul 3. Un gol și o… Articolul Unirea Slobozia, meci perfect cu Metaloglobus apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia, meci perfect cu Metaloglobus

Unirea Slobozia nu a avut emoții în meciul cu Metaloglobus Buucrești, câștigat cu 2 – 0 și în care a mai trimis mingea în bară de două ori.

Unirea Slobozia rămâne neînvinsă în Liga 2 și după meciul de pe teren propriu cu Metaloglobus București, controlat autoritar în totalitate.

Formația antrenată de Adrian Mihalcea leagă a treia victorie la rând și după șase etape are un bilanț de invidiat: patru meciuri câștigate și două remize. 14 puncte ce mențin echipa pe podiumul campionatului, pe locul 3.

Un gol și o bară în prima repriză

Unirea Slobozia și-a luat tare adversara și în minutul 3 îi dă acesteia primele emoții mari: centrare de pe dreapta a lui Dragoș Lazăr, reluare din prima Cojocari de la 8 metri și mingea se duce ghiulea în bara transversală.

Gazdele presează spre poarta adversă dar se lovesc de densa linie defensivă ce trădează intenția oaspeților, apărare și, dacă este posibil, o șarjă fericită pe contraatac.

Așa cum au încercat în minutul 18, când Zakir a pătruns cu mingea la picior, nu este întâmpinat și este lăsat să tragă cu sete de la 20 metri, minge ce trece la o palmă de vinclul din dreapta al porții.

Unirea ia în serios semnalul de alarmă și la mijlocul reprizei o centrare a aceluiași incisiv Dragoș Lazăr în fața careului mic pune mingea pe fruntea lui Vlăsceanu dar acesta este trimisă puțin pe lângă poartă.

Deschiderea de scor se produce firesc în minutul 25, corner de pe stânga executat perfect de Constantin Toma și Ionuț Dinu reia imparabil cu capul de la 9 metri, la colțul lung.

Până la odihnă se mai consumă două ocazii imense de dublare a avantajului, ambele cu neinspiratul atacant Afalna în prim-plan.

Mai întâi, în minutul 35 acesta îi suflă mingea lui Sava, intră în careu, trage din unghi dar în plasa laterală pentru ca apoi, în minutul 45, să scape singur cu portarul dar să-l ia la țintă, din poziție centrală, de la 11 metri de poartă!

Un gol și o bară în repriza a doua

Repriza secundă continuă în aceeași notă de dominare totală a gazdelor care trec în minutul 55 pe lângă golul doi.

Din nou corner de pe stânga, același Toma trimite precis, Pospielov este nemarcat la 7 metri, reia cu capul și Avram scoate greu mingea, de lângă bara din dreapta.

Portarul nu mai are ce face însă în minutul 60, la șutul cu exteriorul din interiorul careului mare, la colțul lung, al lui Laurențiu Vlăsceanu, beneficiar al unei pase în spate de la Cojocari.

În minutul 73 Pospielov are ghinion la un corner de pe dreapta, bătut ca de fiecare dată ca la carte de Toma, mingea trimisă cu capul de la 6 metri este privită neputincios de portar dar aceasta izbește bara laterală dreapta.

Echilibrul numeric se rupe apoi cu patru minute înainte de final, când Miklos Zukanovic, trimis pe teren după pauză de Adrian Mihalcea, vede direct cartonașul roșu după un duel aerian cu Issah Saeed.

Cu un om în plus, Metaloglobus încearcă imposibilul în ultimele minute dar nu reușesc să-și treacă în cont decât o ocazie de gol.

Era minutul 89 când centrarea lui Caramalău duce mingea la Sîrbu care o trimite cu capul din centrul careului mare puțin pe lângă bara din dreapta. (DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA MECI!)

UNIREA Slobozia: Rusu – Ibrian, Dinu, Pospielov, Toma, Coadă, Ekollo, Afalna, Lazăr, Cojocari, Vlăsceanu. Au mai jucat: Zukanovic, Pacionel, Atanase, Aioanei. Antrenor principal: Adrian Mihalcea.

METALOGLOBUS București: Avram – Liș, Mihăilă, Honciu, Huiban, Sava, Kouadio, Issah, Chatziterzoglou, Cruceru, Zakir. Au mai jucat: Marica, Caramarău, Sîrbu, Krstevski, Voicu. Antrenor principal: Ianis Zicu.

Articolul Unirea Slobozia, meci perfect cu Metaloglobus apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.