Unirea Slobozia, meci de pregătire cu opt goluri

Unirea Slobozia și Abatorul Slobozia s-au întâlnit într-un meci amical în care divizionara secundă a avut în probe un tânăr mijlocaș. Unirea Slobozia și-a reluat de câteva zile pregătirea în vederea asaltului final spre atingerea obiectivului, un loc în primele 6 echipe în Liga 2. Trupa lui Constantin Enache mai are de jucat trei meciuri din sezonul regulat, în compania unor echipe ce țintesc același obiectiv: Steaua București, Gloria Buzău și FC Brașov. Echipa ocupă acum locul 4, cu un bilanț de 29 puncte, cu 4 mai multe față de… Articolul Unirea Slobozia, meci de pregătire cu opt goluri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia, meci de pregătire cu opt goluri

Unirea Slobozia și Abatorul Slobozia s-au întâlnit într-un meci amical în care divizionara secundă a avut în probe un tânăr mijlocaș.

Unirea Slobozia și-a reluat de câteva zile pregătirea în vederea asaltului final spre atingerea obiectivului, un loc în primele 6 echipe în Liga 2.

Trupa lui Constantin Enache mai are de jucat trei meciuri din sezonul regulat, în compania unor echipe ce țintesc același obiectiv: Steaua București, Gloria Buzău și FC Brașov.

Echipa ocupă acum locul 4, cu un bilanț de 29 puncte, cu 4 mai multe față de echipa de pe locul 7.

Victorie la ralanti cu Abatorul Slobozia

După câteva zile de antrenamente ceva mai ușoare, Abatorul Slobozia, echipă din Liga 4, a fost adversară pentru un prim meci de dezmorțire.

În formula de start Păduraru – Dorobanțu, Lazăr, Perju, Toma, Coadă, Stăiculescu, Bolohan, Afalna, Mustacă și Rus, echipa evident mai valoroasă a controlat autoritar prima repriză.

Chiar dacă s-a jucat la o viteză mult mai mică decât în Liga 2, Unirea Slobozia a înscris de cinci ori prin Stăiculescu, Coadă cu o triplă, și Bolohan, dar a trimis și de trei ori mingea în barele porții adverse.

Ofensiva a continuat și după pauză, atunci când antrenorul principal a ales formula de echipă Contra – Ibrian, Dinu, Stăiculescu, Levy, Ekollo, Prejmerean, Silaghi, Golda, Boțogan și Nsima.

Atacantul Golda a punctat imediat după odihnă, gazdele au marcat golul de onoare prin Gherasim, fost jucător la Unirea Slobozia, iar scorul final a fost fixat la 7 – 1 de reușita lui Ben Levy.

DĂ CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA MECI!

Tânărul David Stăiculescu, gol în primul meci la Unirea Slobozia

David Stănciulescu, un mijlocaș de 22 ani, se află în probe la Unirea Slobozia, funcție de evoluțiile sale din perioada de pregătire urmând a se lua decizia legitimării sale.

Fotbalistul a jucat în prima parte a campionatului 2022 – 2023 la echipa a doua a prim-divizionarei FC Voluntari, după un transfer de la ACSO Filiași.

Născut la Craiova, David Stăiculescu a mai jucat la tineretul celor de la Universitatea Craiova, la Buzău și la CSM Reșița.

El a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului mic (vezi foto!) primul gol al meciului cu Abatorul Slobozia, după o centrare perfectă a lui Constantin Toma.

Articolul Unirea Slobozia, meci de pregătire cu opt goluri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.