Unirea Slobozia, meci amical cu 14 goluri

Unirea Slobozia a câștigat cu 10 – 4 meciul amical cu formația FC Speranis Nisporeni, echipă de liga secundă în Republica Moldova. Unirea Slobozia și-a programat în week-end-ul de pauză competițională un meci amical pe teren propriu. Invitată a fost formația FC Speranis Nisporeni, echipă ce evoluează în liga secundă din Republica Moldova, reprezentanta unei regiuni înfrățită cu Județul Ialomița. Pe teren s-a fost însă nici vorbă de înfrățire, fotbaliștii lui Constantin Enache neavând milă de adversari. (DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!) Zece goluri marcate și… Articolul Unirea Slobozia, meci amical cu 14 goluri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia, meci amical cu 14 goluri

Unirea Slobozia a câștigat cu 10 – 4 meciul amical cu formația FC Speranis Nisporeni, echipă de liga secundă în Republica Moldova.

Unirea Slobozia și-a programat în week-end-ul de pauză competițională un meci amical pe teren propriu.

Invitată a fost formația FC Speranis Nisporeni, echipă ce evoluează în liga secundă din Republica Moldova, reprezentanta unei regiuni înfrățită cu Județul Ialomița.

Pe teren s-a fost însă nici vorbă de înfrățire, fotbaliștii lui Constantin Enache neavând milă de adversari. (DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!)

Zece goluri marcate și încă vreo zece ocazii clare de gol

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 1 – 0, minutul 2. Rus scapă pe contraatac, își depășește în viteză adversarul care-l marca, intră în careu și trage imparabil în diagonală.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 2 – 0, minutul 5. Același Rus preia pe piept la marginea careului mare, rămâne singur cu portarul și trage în forță în același loc ca la primul gol.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 3 – 0, minutul 22. Înscrie Levy, de pe stânga în direcția de atac, minge făcută pentru șut la colțul lung, mingea intră în poartă după ce lovește bara laterală stânga în zona vinclului.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 4 – 0, minutul 27. Șut Levy din 12 metri, portarul respinge cu greu în față până al Prejmerean care trimite plasat, la firul ierbii, în colțul din dreapta al porții oaspeților.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 5 – 0, minutul 29. Levy pătrunde în viteză pe stânga, scoate mingea în zona punctului cu var, Rus preia și așteaptă ca portarul să plece pe fentă și înscrie în poarta goală.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 5 – 1, minutul 40. Oaspeții profită de lejeritatea liniei defensive a celor de la Unirea și Porojniuc înscrie din fața careului mic.

Reușita a fost salutată zgomotos, cu aplauze, de către Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița, Ștefan Mușoiu, deputat PSD, și Marin Constantin, prefectul județului Ialomița, bucuroși că au reușit să înscrie și oaspeții.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 6 – 1, minutul 44. Toma se distrează pe stânga, ajunge cu mingea la picior până la colțul careului mic și centrează în fața porții de unde Prejmerean trimite cu sete mingea în poartă.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 7 – 1, minutul 47. Afalna, trimis pe teren după pauză, trage din afara careului, portarul respinge în față și Golda împinge mingea în poartă.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 7 – 2, minutul 50. Lovitură liberă din partea dreaptă pentru oaspeți, mingea este trimisă în zona careului mic, fundașii nu sunt atenți și Porojniuc înscrie și a doilea gol pentru echipa sa.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 7 – 3, minutul 65. Fundașul Lazăr tratează superifical o fază ofensivă a adversarilor și mingea ajunge la Plonis care marchează cu un șut plasat la colțul lung.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 8 – 3, minutul 75. Afalna ia o minge pe cont propriu pe stânga, trece de doi adversari și înscrie cu un șut plasat, lângă bară.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 9 – 3, minutul 80. Un-doi Afalna – Golda, atacantul camerunez trage imparabil la colțul lung de la 10 metri de poartă.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 10 – 3, minutul 88. Acțiune prelungită de atac a gazdelor, mingea este respinsă de defensivă până la Cruceru care trage imparabil, direct în vinclu, de la 18 metri.

Unirea Slobozia – FC Speranis Nisporeni 10 – 4, minutul 90. Meciul se încheie cu golul patru marcat de oaspeți, reușită a lui Dani, reluare din 6 metri la o minge centrată din stânga.

Articolul Unirea Slobozia, meci amical cu 14 goluri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.