Unirea Slobozia, doar un punct pe teren propriu cu Unirea Dej

Unirea Slobozia își continuă seria de meciuri foarte bune dar nu a reușit să treacă de reduta clujenilor, sprijiniți serios și de brigada de arbitri. Unirea Slobozia a remizat, scor 1 – 1, cu Unirea Dej, în ultima reprezentanție oficială disputată în anul 2022 pe stadionul municipal „1 Mai”. Meciul a fost controlat autoritar de gazde, oaspeții limitându-se la a se apăra supra-aglomerat și a încerca doar pe contre să pună în pericol poarta lui Contra. Penalty pentru oaspeți după un offside nesemnalizat Meciul putea începe de la 1 –… Articolul Unirea Slobozia, doar un punct pe teren propriu cu Unirea Dej apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia, doar un punct pe teren propriu cu Unirea Dej

Unirea Slobozia își continuă seria de meciuri foarte bune dar nu a reușit să treacă de reduta clujenilor, sprijiniți serios și de brigada de arbitri.

Unirea Slobozia a remizat, scor 1 – 1, cu Unirea Dej, în ultima reprezentanție oficială disputată în anul 2022 pe stadionul municipal „1 Mai”.

Meciul a fost controlat autoritar de gazde, oaspeții limitându-se la a se apăra supra-aglomerat și a încerca doar pe contre să pună în pericol poarta lui Contra.

Penalty pentru oaspeți după un offside nesemnalizat

Meciul putea începe de la 1 – 0 pentru gazde dacă în primele secunde ale meciului Rus, lansat perfect în adâncime, rămas singur cu portarul, își făcea corect pașii și nu rata șansa unui șut decisiv.

Peste 10 minute, după un fault nesemnalizat la centrul terenului, petrecut sub ochii centralului, tușierului și arbitrului de rezervă, Silaghi este trântit la pământ, cade pe umăr și este nevoie de intervenția medicilor și, ulterior, de transportul acestuia la spital cu o posibilă fractură de claviculă.

Oaspeții se apără pe două linii și gazdele găsesc cu greu drumul spre poarta adversă. În minutul 30 Afalan trage din unghi însă portarul Răilean respinge în corner.

Lovitura de la colț este executată de Toma, poartarul celor din Dej sare pe sub minge, aceasta îl lovește pe Lazăr și iese în aut de poartă.

În minutul 34 se produce cea mai controversată fază a meciului: fault asupra lui Rus, nesancționat în jumătatea celor de la Unirea Dej, mingea este aruncată în față, Blaj este în offside evident însă tușierul ține steagul jos, acesta intră în careu și este faultat de Contra.

Lovitura de la 11 metri este executată impecabil de Alexandru Pop iar oaspeții preiau nemeritat conducerea pe tabela de marcaj, avantaj menținut până la pauză.

Asediu total însă doar un gol în contul Unirii Slobozia

Preocupați doar să se apere și să fragmenteze cât mai des jocul, fotbaliștii de la Unirea Dej se îngrămădesc în fața careului propriu imediat după revenirea de la cabine.

Presiunea exercitată de gazde este totală, însă spațiile de pătrundere spre poartă sunt puține și doar centrările din flancuri aduc panică la poarta lui Răilean.

Portar care iese din nou pe sub mingea centrată în minutul 61 de Toma, balonul ajunge la Bolohan care îl trimite din 7 metri în poartă, printre picioarele lui Răilean.

Gazdele încearcă să înscrie și golul victoriei dar reluarea cu capul a lui Dinu este reținută pe linia porții de portar în minutul 74 pentru ca peste trei minute același Toma să centreze dintr-o lovitură liberă de pe dreapta spre Coadă dar portarul de la Unirea Dej ajunge primul și trimite mingea în corner.

Unirea Slobozia și Unirea Dej își împart punctele (DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!) iar echipa lui Constantin Enache rămâne pe locul 2 în Liga 2, cu un bilanț de 29 de puncte, înaintea ultimei etape din 2022, meci în deplasare cu Concordia Chiajna, programat vineri, 2 decembrie, de la ora 13.00.

UNIREA Slobozia: Contra – Ibrian, Dinu, Lazăr, Toma, Coadă, Prejmerean, Boțogan, Silaghi, Afalna, Rus. Au mai jucat: Bolohan, Cruceru, Golda, Dorobanțu. Antrenor: Constantin Enache.

UNIREA Dej: Răilean – Roș, D. Pop, Kereki, Maftei, Cătinean, Ad. Pop, Militaru, Cocian, Al. Pop, Blaj. Au mai jucat: Gîț, Buta, Burdeț, Greu, Chira. Antrenor: Dragoș Militaru.

Articolul Unirea Slobozia, doar un punct pe teren propriu cu Unirea Dej apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.