Unirea Slobozia: Criza continuă și cu Enache Costea antrenor principal

Unirea Slobozia a fost îngenuncheată pe teren propriu de CSC Șelimbăr și continuă seria neagră de rezultate: doar trei puncte din ultimele 6 meciuri. Unirea Slobozia nu se regășește după seria neagră de rezultate ce au aruncat-o în afara play-off-ului în Liga 2. Pornită ca mare favorită în seria A de play-out, formația pregătită de Enache Costea în locul demisionarului Constantin Enache, arată la fel de rău. Dacă fotbaliștii care mai ieri visau să promoveze în Liga 1 nu se trezesc rapid, visul de mărire se poate metamorfoza într-un coșmar… Articolul Unirea Slobozia: Criza continuă și cu Enache Costea antrenor principal apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia: Criza continuă și cu Enache Costea antrenor principal

Unirea Slobozia a fost îngenuncheată pe teren propriu de CSC Șelimbăr și continuă seria neagră de rezultate: doar trei puncte din ultimele 6 meciuri.

Unirea Slobozia nu se regășește după seria neagră de rezultate ce au aruncat-o în afara play-off-ului în Liga 2.

Pornită ca mare favorită în seria A de play-out, formația pregătită de Enache Costea în locul demisionarului Constantin Enache, arată la fel de rău.

Dacă fotbaliștii care mai ieri visau să promoveze în Liga 1 nu se trezesc rapid, visul de mărire se poate metamorfoza într-un coșmar de amenințare a retrogradării în Liga 3.

Unirea Slobozia a uitat să joace fotbal

Una dintre cele mai redutabile formații pe teren propriu pe vremea în care echipa era atrenată cu o mână forte de Adrian Mihalcea, a devenit adversar numai bun de învins pe terenul său.

Bilanțul dezastruos de pe teren propriu, cu ultima victorie obținută în noiembrie 2022, a fost completat sâmbătă cu încă o înfrângere.

De data aceasta formația care s-a bucurat de cele trei puncte făcute cadou la Slobozia este CSC Șelimbăr, echipă ce a reușit golul victoriei cu 3 – 2 la ultima fază a meciului.

Doar 300 de spectatori au luat loc în tribune, cu mult sub asistența de 2.500 înregistrată la meciul cu FC Brașov, semn că oamenii s-au săturat să vadă pe teren doar o umbră a echipei de care se temeau toți adversarii din Liga 2.

Oaspeții s-au prins repede că este rost de punct/puncte la Slobozia și în minutul 10 Monea a centrat de pe dreapta iar Mitrea a reluat mingea cu capul din centrul careului, peste transversală.

Unirea nu percepe semnalul de alarmă și CSC Șelimbăr se bucură pentru prima dată în minutul 14. Fundașul Lazăr lasă mingea să cadă și-și invită adversarul să preia, portarul Păduraru respinge mingea trimisă spre poartă până la Monea a cărui centrare este transformată în gol de Gele, minge trimisă cu capul din 6 metri.

Gazdele încearcă replica dar apărarea supra-aglomerată din fața lor le dă mari bătăi de cap în a crea faze cu adevărat periculoase.

Șutul violent de la 25 metri expediat de Ibrian în minutul 25, minge scoasă cu greu în lateral, mai dezmorțește puțin tribuna care avea să suspine zece minute mai târziu.

Atacantul Rus este lansat foarte bine în adâncime, încearcă să dea mingea pe lângă portar dar aceasta lovește piciorul stâng al lui Mitrovic, Monea încearcă să respingă în corner dar ia la țintă bara transversală. Mingea se întoarce cu noroc la Rus, reluare din cădere spre poarta goală însă Lumbu respinge de la un metru de linia porții.

Repriza de încheie cu o ocazie de gol uriașă a oaspeților. Lovitură liberă de la 25 metri lateral stânga, Voicu trimite sub transversală, Păduraru respinge în față și Palmeș îi la la țintă pe portar cu un șut din 5 metri.

Oaspeții au avut 2 – 0 dar s-au impus cu un gol marcat în prelungiri

Repriza a doua a început cum nu se poate mai prost pentru formația pregătită de Enache Costea, cel care a răgușit în pauză după o ședință furtunoasă ținută la vestiar.

CSC Șelimbăr reușește să surprindă nepregătită defensiva gazdelor și își dublează avantajul pe tabelă, golul doi fiind marcat de Năstăsie cu un șut din prima lângă bara din dreapta.

Antrenorul principal de la Unirea Slobozia vrea să dea un restart partidei și în minutul 58 face o triplă schimbare, pe teren fiind trimiși Golda, Bolohan și Boțogan.

De doar 30 secunde are nevoie atacantul Golda pentru a înscrie golul reintrării în joc, minge trimisă plasat din colțul careului mic după respingere greșită a defensivei în urma unei centrări a lui Constantin Toma.

Oaspeții acuză șocul golului și nu mai reușesc să lege mai mult de trei pase înainte de a pierde mingea iar Unirea Slobozia înscrie și golul doi în minutul 70.

Duel câștigat la mijlocul terenului, mingea ajunge la Ekollo care-l lansează în adâncime pe Afalna iar acesta trage cu sete din 13 metri sub bara transversală.

Gazdele încep să spere că pot câștiga meciul ce părea pierdut fără drept de apel în minutul 47 și se aruncă în atac.

O face însă haotic, precipitat, fără acțiuni construite inteligent și care să amenințe cu adevărat poarta lui Mitrovic.

Finalul este de coșmar pentru Unirea Slobozia. Aruncați în atac jucătorii neglijează faza de apărare iar oaspeții lovesc decisiv în minutul 93, gol marcat de Buzan, trimis de puține minute pe teren.

Unirea Slobozia ia din nou gol în ultimul minut al prelungirilor într-un meci cu CSC Șelimbăr, după ce în sezonul regular sibienii au înscris golul egalizator în minutul 95.

A fost atunci 1 – 1, cu două puncte imense pierdute printre degete de Unirea, puncte ce s-au dovedit a fi decisive în lupta pentru un loc în play-off.

În ciuda înfrângerii (DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!) Unirea Slobozia rămâne pe locul 1 în grupa A din play-out însă nu are voie să se mintă singură.

La ce (nu) joacă în acest moment avansul de puncte față de locul 5, cel de baraj pentru evitarea retrogradării, se poate evapora în două-trei etape fără victorie.

UNIREA SLOBOZIA: Păduraru – Ibrian, Perju, Lazăr, Toma, Ekollo, Prejmerean, Bujor, Mustacă, Afalna, Rus. Au mai jucat: Golda, Bolohan, Boțogan, Levy. Antrenor principal: Enache Costea.

CSC ȘELIMBĂR: Mitrovic – Palmeș, Crișan, Năstăsie, Voicu, Luca, Mitrea, Monea, Cărăruș, Lumbu, Gele. Au mai jucat: Popescu, Buzan, Vișa. Antrenor principal: Claudiu Niculescu.

Articolul Unirea Slobozia: Criza continuă și cu Enache Costea antrenor principal apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.