Un urs a provocat stricăciuni într-un cimitir din Brașov. A reușit să pună la pământ chiar și o cruce din ciment

Un urs s-a aventurat, vineri, printr-un cimitir din Brașov, unde a provocat stricăciuni. Sălbăticiunea a dărâmat candele, a pus la pământ o cruce din ciment și a distrus mai multe ghivece cu flori ornamentale. Oamenii și-au dat seama cine e făptașul după urmele clare din noroi, conform stirileprotv.ro. Cimitirul este la marginea unei păduri, așa [...] Articolul Un urs a provocat stricăciuni într-un cimitir din Brașov. A reușit să pună la pământ chiar și o cruce din ciment apare prima dată în Biz Brasov.

Un urs a provocat stricăciuni într-un cimitir din Brașov. A reușit să pună la pământ chiar și o cruce din ciment

Un urs s-a aventurat, vineri, printr-un cimitir din Brașov, unde a provocat stricăciuni. Sălbăticiunea a dărâmat candele, a pus la pământ o cruce din ciment și a distrus mai multe ghivece cu flori ornamentale. Oamenii și-au dat seama cine e făptașul după urmele clare din noroi, conform stirileprotv.ro. Cimitirul este la marginea unei păduri, așa [...]

Articolul Un urs a provocat stricăciuni într-un cimitir din Brașov. A reușit să pună la pământ chiar și o cruce din ciment apare prima dată în Biz Brasov.