Un șofer român, ajutat de nevastă, fura colete din camionul de curierat pe care-l conducea, în Anglia

Un șofer român angajat al firmei de curierat Hermes este acuzat că a furat din coletele pe care trebuia să le distribuie, ajutat de soția lui, scrie Știri Diaspora, care citează portalul local britanic de știri Eastern Daily Press. Eduard Zarioiu, un român în vârstă de 45 de ani, rezident în Churchill Road, Norwich, este […]

Un șofer român, ajutat de nevastă, fura colete din camionul de curierat pe care-l conducea, în Anglia

Un șofer român angajat al firmei de curierat Hermes este acuzat că a furat din coletele pe care trebuia să le distribuie, ajutat de soția lui, scrie Știri Diaspora, care citează portalul local britanic de știri Eastern Daily Press.


Eduard Zarioiu, un român în vârstă de 45 de ani, rezident în Churchill Road, Norwich, este acuzat că în perioada 31 august-19 decembrie 2020 a furat un număr important de colete aparținând companiei Hermes. El riscă acum o condamnare de peste trei ani de închisoare.


Bărbatul e acuzat și de deținere de articole furate, inclusiv aparatură electronică, aparate de uz casnic, îmbrăcăminte, genți de mână și parfumuri.


Prezent săptămâna trecută la Curtea de Magistrați din Norwich, el nu a recunoscut acuzațiile, dar i s-a comunicat faptul că valoarea bunurilor furate este atât de mare, încât, dacă va fi găsit vinovat, riscă mai mult de trei ani de închisoare.


De asemenea, soția sa, Elena-Mirela Zaroiu, în vârstă de 39 de ani, este acuzată de deținerea de bunuri obținute ilegal și a fost avertizată că poate primi 18 luni de închisoare. Nici aceasta nu a recunoscut fapta.


Următorul termen în procesul în care cei doi urmează să fie judecați la Curtea Coroanei din Norwich este pe 23 decembrie.