Un șofer băut, care lovise o mașină parcată și încerca să fugă, a fost prins de un ofițer de jandarmi aflat în timpul liber

Un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța a prins seara trecută un bărbat care intenționa să fugă de la locul accidentului, după ce a lovit o altă mașină parcată, în care se [...]

Un șofer băut, care lovise o mașină parcată și încerca să fugă, a fost prins de un ofițer de jandarmi aflat în timpul liber

Un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța a prins seara trecută un bărbat care intenționa să fugă de la locul accidentului, după ce a lovit o altă mașină parcată, în care se aflau o femeie și un copil de aproximativ doi ani.

Astfel, potrivit IJJ Constanța, joi seară, în jurul orei 20.00, purtătorul de cuvânt al instituției, locotenent colonel Răzvan Ivan, a observat, în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat. Fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenționând să părăsească parcarea.

„Ghinionul lui a fost ofițerul de jandarmerie aflat în timpul liber care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a deschis portiera mașinii și a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică și se exprima foarte greu, acuzând omul legii că din cauza lui va ajunge la pușcărie, pentru că mai are o condamnare și nici nu are carnet de conducere”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, ofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii.

În urma verificărilor polițiștilor rutieri, s-a confirmat că autorul tamponării se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, ulterior fiind preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.