Un șofer a intrat cu mașina, vineri noapte, într-un semafor din Câmpina. Bărbatul era beat, iar acum are dosar penal

Accidentul rutier s-a produs, vineri noapte, după ce un conducător auto a intrat cu mașina într-un semafor. Bărbatul avea 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal sub aspectul „săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați, […] Articolul Un șofer a intrat cu mașina, vineri noapte, într-un semafor din Câmpina. Bărbatul era beat, iar acum are dosar penal apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Un șofer a intrat cu mașina, vineri noapte, într-un semafor din Câmpina. Bărbatul era beat, iar acum are dosar penal

Accidentul rutier s-a produs, vineri noapte, după ce un conducător auto a intrat cu mașina într-un semafor. Bărbatul avea 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal sub aspectul „săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați, vineri, în jurul orei în jurul orei 21.35, despre faptul că pe Bulevardul Carol I,  un autoturism ar fi intrat în coliziune cu stâlpul de susținere a consolei pe care sunt montate semafoarele.

„Deplasați la fața locului, la solicitarea documentelor conducătorului auto, polițiștii au constatat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, a precizat IPJ Prahova.

În cauză, potrivit IPJ Prahova, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul Un șofer a intrat cu mașina, vineri noapte, într-un semafor din Câmpina. Bărbatul era beat, iar acum are dosar penal apare prima dată în Observatorul Prahovean.