Un nou scandal în Cartierul Radu de la Afumați din Ploiești. S-au certat rudele bărbaților care s-au luat la bătaie vineri seară

Echipaje de la toate secțiile de Poliție din Ploiești au intervenit, sâmbătă seară, pentru aplanarea unui nou scandal care a izbucnit în Cartierul Radu de la Afumați din Ploiești. De data aceasta, în scandal au fost implicate rudele celor care s-au luat la bătaie vineri seară. Reamintim că, ieri seară, șase bărbați au fost reținuți, […] Articolul Un nou scandal în Cartierul Radu de la Afumați din Ploiești. S-au certat rudele bărbaților care s-au luat la bătaie vineri seară apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Un nou scandal în Cartierul Radu de la Afumați din Ploiești. S-au certat rudele bărbaților care s-au luat la bătaie vineri seară

Echipaje de la toate secțiile de Poliție din Ploiești au intervenit, sâmbătă seară, pentru aplanarea unui nou scandal care a izbucnit în Cartierul Radu de la Afumați din Ploiești. De data aceasta, în scandal au fost implicate rudele celor care s-au luat la bătaie vineri seară. Reamintim că, ieri seară, șase bărbați au fost reținuți, iar alte nouă persoane au ajuns la spital.

UPDATE: Comunicatul IJP Prahova 

În jurul orei 17:30 politiștii au intervenit în Cartierul Radu de la Afumați, pentru aplanarea unui conflict verbal între rudele persoanelor implicate în evenimentul de ieri.

La acest moment au fost identificați toți cei care, din primele date, și-ar fi adresat expresii jignitoare și amenințări.

La fața locului sunt mai multe echipaje de polițiști care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea masurilor legale în consecință, precum și pentru menținerea climatului de ordine și siguranţă publică.

Scandalul din Cartierul Radu de la Afumați de sâmbătă seară a fost declanșat de rudele celor care au fost reținuți, vineri noapte, după ce s-au luat la bătaie.

Culmea, de data acesta cele mai vocale s-au dovedit femeile celor reținuți care au început să se certe și să-și împartă „dedicații” într-un limbaj neacademic, însă fără a exista acte de violență.

Potrivit IJP Prahova, pentru aplanarea scandalului au intervenit echipaje de la toate secțiile de pe raza municipiului Ploiești, urmând ca, în urma cercetărilor, polițiștii să dispună măsurile legale.

Reamintim faptul că, vineri noapte, două familii din Cartierul Radu de la Afumați s-au luat la certă, iar în urma conflictului nouă persoane au solicitat să fie transportate la spital, iar alți șase bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Citește și: Șase persoane reținute, după scandalul din cartierul ploieștean Radu de la Afumați

Persoanele care au cerut să fie transportate la spital, după investigațiile medicale, nu au rămas internate.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Un nou scandal în Cartierul Radu de la Afumați din Ploiești. S-au certat rudele bărbaților care s-au luat la bătaie vineri seară apare prima dată în Observatorul Prahovean.