Un nou caz de coronavirus la Antena 1. Filmările pentru emisiunea Acces Direct au fost suspendate temporar

Oficialii postului au anunțat într-un comunicat de presă, că în cursul zilei de astăzi, s-a luat decizia ca emisiunea Acces Direct să nu se mai realizeze timp de o săptămână, după ce „aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre” Informația vine după ce în urmă cu cinci zile, Mirela […]

Un nou caz de coronavirus la Antena 1. Filmările pentru emisiunea Acces Direct au fost suspendate temporar

Oficialii postului au anunțat într-un comunicat de presă, că în cursul zilei de astăzi, s-a luat decizia ca emisiunea Acces Direct să nu se mai realizeze timp de o săptămână, după ce "aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre"


Informația vine după ce în urmă cu cinci zile, Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a anunțat, la Observator, că Vulpița și Viorel au COVID-19. În ultimele luni, Acces Direct a avut mai mulți invitați, cei mai prezenți fiind cuplul Vulpița și Viorel Stegaru. Povestea celor doi a stârnit adesea un val de reclamații la adresa postului, care a fost amendat de CNA, în luna februarie, cu suma de 100.000 de lei.


Acum, un nou membru al echipei a fost depistat pozitiv, iar filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar.


"Pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză. Încă de săptămâna trecută, când au fost confirmate primele cazuri, echipa a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranța persoanelor. Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară", se arată în comunicat emis de oficialii postului.


Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale

Mirela Vaida, gazda emisiunii

Gazda emisiunii, Mirela Vaida a declarat: "Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic. Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioadă!".