Un nou accident rutier pe DN2 E85. A avut loc în apropiere de Râmnicu Sărat

Traficul auto este dirijat pe DN2 E85 în localitatea Oreavu, din cauza unui accident rutier. Un autovehicul ar fi ieșit în afara părții carosabile și s-ar fi răsturnat. Evenimentul s-a soldat cu un rănit. Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Focșani, un șofer de […]

Un nou accident rutier pe DN2 E85. A avut loc în apropiere de Râmnicu Sărat

Traficul auto este dirijat pe DN2 E85 în localitatea Oreavu, din cauza unui accident rutier. Un autovehicul ar fi ieșit în afara părții carosabile și s-ar fi răsturnat. Evenimentul s-a soldat cu un rănit.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Focșani, un șofer de 72 de ani, din București, ar fi ieșit în afara părții carosabile în șanțul marginal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 72 de ani, din București, pasager în autoturism, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Pentru a reduce riscul producerii unor accidente pe DN2 E85, una dintre soluţiile ministrului Cătălin Drulă este conversia acestuia în „drum 2+1”.

„În ceea ce priveşte DN2, deşi A7 este în licitaţie pe primul sector (A3-Buzau) şi urmează în lunile ce vin celelalte licitaţii, am cerut companiei de drumuri CNAIR să urgenteze implementarea soluţiei de regim de circulaţie 2+1 care, dacă este facută cum trebuie, reprezintă o mare îmbunătaţire a siguranţei drumului.”, a explicat Drulă.