Un muncitor ars în incendiul de la fabrica de produse petroliere din Colceag va fi transferat în Belgia. Al doilea ar putea ajunge la Viena

Ministerul Sănătății a anunțat ce se va întâmpla cu cei doi muncitori, care au suferit arsuri grave în urma incendiului de aseară de la o fabrică de produse petroliere din comuna prahoveană Colceag. Astfel, pentru unul dintre pacienții arși, Departamentul pentru Situații de Urgență a obținut acceptul pentru transferul cu avionul la Spitalul Militar Reine […] Articolul Un muncitor ars în incendiul de la fabrica de produse petroliere din Colceag va fi transferat în Belgia. Al doilea ar putea ajunge la Viena apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Un muncitor ars în incendiul de la fabrica de produse petroliere din Colceag va fi transferat în Belgia. Al doilea ar putea ajunge la Viena

Ministerul Sănătății a anunțat ce se va întâmpla cu cei doi muncitori, care au suferit arsuri grave în urma incendiului de aseară de la o fabrică de produse petroliere din comuna prahoveană Colceag.

Astfel, pentru unul dintre pacienții arși, Departamentul pentru Situații de Urgență a obținut acceptul pentru transferul cu avionul la Spitalul Militar Reine Astrid din Belgia.

În ceea ce-l privește pe al doilea muncitor, acesta ar putea fi tratat la spitalul AKH Viena, de unde se așteaptă acceptul.

Vezi aici mai multe imagini de la incendiul din Inoteşti, Colceag – VIDEO

Cei doi pacienți au suferit arsuri și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde se află în evaluare.

Din primele informații, pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală, iar cel de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală.

La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate.

Reamintim că luni seară, la o fabrică de produse din țiței din satul Inotești, comuna Colceag, a izbucnit un incendiu violent.

Citește și  Incendiu violent în Prahova, la o fabrică de produse din țiței – VIDEO

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând o hală de birouri, 3 autoturisme și un autotren.

După două ore și jumătate de luptă cu flăcările violente, pompierii au reușit să lichideze incendiul.

Acesta a fost provocat de neatenția unui muncitor, care a folosit un aparat de sudură într-un mediu inflamabil, fără respectarea normelor de siguranță și protecție a muncii.

 

Articolul Un muncitor ars în incendiul de la fabrica de produse petroliere din Colceag va fi transferat în Belgia. Al doilea ar putea ajunge la Viena apare prima dată în Observatorul Prahovean.