Un mort și doi răniți, într-un accident rutier produs pe DN 2, pe raza satului ialomițean Cotorca

Un bărbat a murit, iar două persoane au fost grav rănite, într-un accident rutier produs pe DN 2, pe raza satului Cotorca, din comuna ialomițeană Ciocârlia, în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit Inspectoratului [...]

Un mort și doi răniți, într-un accident rutier produs pe DN 2, pe raza satului ialomițean Cotorca

Un bărbat a murit, iar două persoane au fost grav rănite, într-un accident rutier produs pe DN 2, pe raza satului Cotorca, din comuna ialomițeană Ciocârlia, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul intervenției au fost alocate trei echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosi și două echipaje ale SAJ Ialomița, unul cu medic.

„Din evenimentul rutier au rezultat trei victime, din care două încarcerate, șoferii celor două autoturisme. Salvatorii au extras cu mijloacele din dotare victimele dar, din nefericire, una a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanta SAJ. Celelalte două victime au fost  preluate de echipajele SAJ și transportate la Spitalul Municipal Urziceni”, au precizat reprezentanți ai ISU Ialomița.

Pompierii asigură măsuri PSI la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului. Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de polițiștii de la Rutieră.