Un ialomițean băut la volan și fără permis de conducere nu a oprit la semnalele polițiștilor

La data de 25 ianuarie, în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DJ 201, în localitatea Bărcănești, au efectuat semnale regulamentare de [...]

Un ialomițean băut la volan și fără permis de conducere nu a oprit la semnalele polițiștilor

La data de 25 ianuarie, în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DJ 201, în localitatea Bărcănești, au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism ce se deplasa din direcția Axintele către Coșereni.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalelor efectuate, a mărit viteza de deplasare, fiind urmărit până în extravilanul comunei Bărcănești unde a abandonat autoturismul.

Acesta a fost depistat în scurt timp și condus la sediul Politie Municipiului Urziceni, unde a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o alcoolemie în aerul expirat de 0,64 mg/l alcool pur.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din comuna Bărcănești, nu figurează în evidențe cu permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.