Un europarlamentar roman cere Comisiei Europene ajustarea de urgenta a legislatiei platformelor online

Europarlamentarul Eugen Tomac cere Comisiei Europene ajustarea de urgenţă a cadrului legislativ în domeniul economiei digitale. El afirmă că printre principalele probleme identificate se regăsesc funcţionarea platformelor online sub un statut juridic incert şi clasificarea greşită a lucrătorilor pe platformele online ca persoane care desfășoară o activitate independentă și nu ca angajați. Iata ce scrie […] The post Un europarlamentar roman cere Comisiei Europene ajustarea de urgenta a legislatiei platformelor online appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Un europarlamentar roman cere Comisiei Europene ajustarea de urgenta a legislatiei platformelor online

Europarlamentarul Eugen Tomac cere Comisiei Europene ajustarea de urgenţă a cadrului legislativ în domeniul economiei digitale. El afirmă că printre principalele probleme identificate se regăsesc funcţionarea platformelor online sub un statut juridic incert şi clasificarea greşită a lucrătorilor pe platformele online ca persoane care desfășoară o activitate independentă și nu ca angajați. Iata ce scrie […]

The post Un europarlamentar roman cere Comisiei Europene ajustarea de urgenta a legislatiei platformelor online appeared first on NOCASH ® de 20 ani.