Un criminal acuzat că a ucis 22 de femei a fost omorât de colegul său de celulă, într-o închisoare din Texas

Billy Chemirmir, criminalul condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a peste 20 de persoane în decurs de doi ani, a fost ucis marți, 19 septembrie, de un coleg de celulă într-o închisoare din Texas, SUA, potrivit Daily Mail. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat anul trecut pentru uciderea a două […]

Un criminal acuzat că a ucis 22 de femei a fost omorât de colegul său de celulă, într-o închisoare din Texas

Billy Chemirmir, criminalul condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a peste 20 de persoane în decurs de doi ani, a fost ucis marți, 19 septembrie, de un coleg de celulă într-o închisoare din Texas, SUA, potrivit Daily Mail.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat anul trecut pentru uciderea a două persoane, însă procurorii îl acuză că a omorât, de fapt, peste 20 de oameni. Bărbatul a primit două condamnări la închisoare pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate.

Criminalul a fost găsit mort în zorii dimineții de marți, în celula lui dintr-o închisoare federală din statul Texas. Acuzat de uciderea lui este colegul său de celulă, care executa o pedeapsă pentru omor.

În timpul mai multor procese, procurorii au susținut că presupusul ucigaș în serie avea drept ținte persoane pe care le ataca în interiorul caselor lor sau în centre de bătrâni.

Potrivit anchetatorilor, Chemirmir își sufoca adesea victimele cu perna și le fura apoi bijuteriile.

Inițial, majoritatea deceselor erau considerate ca fiind survenite din cauze naturale, deși familiile au semnalat în mai multe rânduri că morțile erau ciudate și au reclamat dispariția bijuteriilor.

Abia după ce o victimă a supraviețuit unui atac al lui Chemirmir, forțele de ordine au redeschis cazurile, iar împotriva criminalului au fost înaintate acuzații.

Billy Chemirmir, acuzat de uciderea a 22 de femei


În cele din urmă, acesta a fost acuzat că a ucis 22 de femei din nordul Texasului în decurs de doi ani. El a fost găsit vinovat de omucidere în octombrie anul trecut în cazul lui Mary Brooks, în vârstă de 87 de ani, fapt care a atras pedeapsa cu închisoarea pe viață fără posibilitatea unei eliberări condiționate.

În aprilie 2022, el a fost condamnat pentru aceeași acuzație în cazul uciderii lui Lu Thi Harris, în vârstă de 81 de ani.

„Nimeni nu merită să fie ucis în închisoare”


Oficialii nu au precizat cum a fost ucis Billy Chemirmir în închisoarea Coffield din colonia Tennessee.

Avocatul bărbatului, Phillip Hayes, a confirmat moartea ucigașului într-o declarație de presă. „În ciuda a ceea ce crezi despre el, nimeni nu merită să fie ucis în închisoare”, a declarat avocatul lui Chemirmir.

Luna trecută, procurorul comitatului Collin din Texas a decis să nu aplice pedeapsa cu moartea împotriva lui Chemirmir, având în vedere 11 dintre cazurile care nu au fost încă soluționate.