Un copil de 12 ani și mama sa au murit într-un accident rutier petrecut pe DN 3C – varianta Ovidiu

Un copil de 12 ani și mama sa au murit în seara zilei de marți, 14 septembrie, iar un alt copil, de 14 ani, a ajuns rănit la spital, în urma unui accident rutier petrecut [...]

Un copil de 12 ani și mama sa au murit într-un accident rutier petrecut pe DN 3C – varianta Ovidiu

Un copil de 12 ani și mama sa au murit în seara zilei de marți, 14 septembrie, iar un alt copil, de 14 ani, a ajuns rănit la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 3C – varianta Ovidiu.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 20.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3C – varianta Ovidiu.

„Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, respectiv un bărbat. Din păcate, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane: conducătoarea auto, de 35 de ani, și un pasager, de 12 ani. Totodată, un alt minor, de 14 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Mama și copilul de 12 ani erau deja în stop cardio-respirator la sosirea cadrelor medicale și, în ciuda eforturilor acestora, viața lor nu a putut fi salvată. Copilul de 14 ani a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, conștient, cu traumatism de membru superior și inferior stâng.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.