Un cadavru a fost găsit pe un câmp din comuna Sălciile. Se pare că trupul aparține unui bărbat dispărut acum două luni

Criminaliștii prahoveni au fost alertați marți seara, fiind solicitați să cerceteze circumstanțele în care o persoană de sex masculin a murit în comuna Sălciile. Surse din anchetă ne-au declarat că sunt indicii că trupul găsit într-un lan de porumb ar fi al unui bărbat care a dispărut în urmă cu aproximativ două luni. Omul ar […] Articolul Un cadavru a fost găsit pe un câmp din comuna Sălciile. Se pare că trupul aparține unui bărbat dispărut acum două luni apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Un cadavru a fost găsit pe un câmp din comuna Sălciile. Se pare că trupul aparține unui bărbat dispărut acum două luni

Criminaliștii prahoveni au fost alertați marți seara, fiind solicitați să cerceteze circumstanțele în care o persoană de sex masculin a murit în comuna Sălciile.

Surse din anchetă ne-au declarat că sunt indicii că trupul găsit într-un lan de porumb ar fi al unui bărbat care a dispărut în urmă cu aproximativ două luni.

Omul ar fi lucrat ca cioban în zonă, însă a dispărut fără ca cineva să poată să ofere vreun indiciu timp de două luni.

Polițiștii cercetează cazul, urmând ca expertiza medico-legală să stabilească din ce cauză s-a produs decesul, dacă moartea a survenit din cauze naturale sau este vorba despre o crimă.

Știre în curs de actualizare.

Articolul Un cadavru a fost găsit pe un câmp din comuna Sălciile. Se pare că trupul aparține unui bărbat dispărut acum două luni apare prima dată în Observatorul Prahovean.