Un biciclist beat a fost rănit de un autoturism, al cărui șofer nu l-a putut evita

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 08.45, în localitatea Tătărani. Din cercetări, se pare că un biciclist de 46 de ani care se deplasa pe sensul de mers București către Ploiești a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani care circula pe același sens. Ambii participanți […] Articolul Un biciclist beat a fost rănit de un autoturism, al cărui șofer nu l-a putut evita apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Un biciclist beat a fost rănit de un autoturism, al cărui șofer nu l-a putut evita

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 08.45, în localitatea Tătărani.

Din cercetări, se pare că un biciclist de 46 de ani care se deplasa pe sensul de mers București către Ploiești a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani care circula pe același sens.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului de 62 de ani, însă în cazul biciclistului a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

sursa IPJ Prahova

Articolul Un biciclist beat a fost rănit de un autoturism, al cărui șofer nu l-a putut evita apare prima dată în Observatorul Prahovean.