UN BARBAT DIN TÂRGOVISTE A SFÂRȘIT ELECTROCUTAT

Bărbatul era din Târgoviște și lucra la o firma privată care activează in domeniu. Lucrau, de aproximativ o săptămână la noua rețea electrică din zonă, iar în momentul în care a căzut se afla pe scară, pe un stâlp al vechii rețele. Oamenii spun că ar fi alunecat scara și că în momentul acela s-ar […] Articolul UN BARBAT DIN TÂRGOVISTE A SFÂRȘIT ELECTROCUTAT apare prima dată în DambovitaNews.

UN BARBAT DIN TÂRGOVISTE A SFÂRȘIT ELECTROCUTAT

Bărbatul era din Târgoviște și lucra la o firma privată care activează in domeniu. Lucrau, de aproximativ o săptămână la noua rețea electrică din zonă, iar în momentul în care a căzut se afla pe scară, pe un stâlp al vechii rețele.

Oamenii spun că ar fi alunecat scara și că în momentul acela s-ar fi prins de firele de curent.Ambulanța deși a sosit rapid, iar cadrele medicale au încercat resuscitarea lui mai bine de 50 de minute din păcate a fost fără rezultat.

Barbatul era cu încă un coleg, iar angajații Electrica au ajuns la locul evenimentului după tragedie.Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpa, fapta prevazuta de art. 192 din Codul Penal, urmând sa se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Articolul UN BARBAT DIN TÂRGOVISTE A SFÂRȘIT ELECTROCUTAT apare prima dată în DambovitaNews.