Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care trebuia să fie în carantină a fost depistat de polițiști în Covasna!

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa, care trebuia să fie în carantină, a fost depistat de polițiști, în Covasna, fără mască. Bărbatul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei, după cum informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Bărbatul, identificat în cursul zilei de luni, în zona pieţei agroalimentare din oraşul Covasna, nu purta mască de […] Articolul Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care trebuia să fie în carantină a fost depistat de polițiști în Covasna! apare prima dată în DambovitaNews.

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care trebuia să fie în carantină a fost depistat de polițiști în Covasna!

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa, care trebuia să fie în carantină, a fost depistat de polițiști, în Covasna, fără mască. Bărbatul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei, după cum informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Bărbatul, identificat în cursul zilei de luni, în zona pieţei agroalimentare din oraşul Covasna, nu purta mască de protecţie în spaţiul public şi nu avea asupra sa niciun act de identitate, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei în vederea stabilirii identităţii.

Bărbatul a fost introdus într-un centru de carantină instituţionalizată pentru o perioadă de 14 zile.

Articolul Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care trebuia să fie în carantină a fost depistat de polițiști în Covasna! apare prima dată în DambovitaNews.