Un bărbat din Cândești a trecut prin momente delicate după ce s-a rătăcit prin pădurile din localitate!

Un bărbat din Cândești a trecut prin momente delicate, miercuri seara, după ce s-a rătăcit prin pădurile din localitate, în timp ce era în căutare de ghebe. Acesta a fost căutat de echipe formate din pompieri militari, polițiști, jandarmi și voluntari, fiind găsit la patru, după apelul pe care l-a semnalat la 112. Pompierii și […] Articolul Un bărbat din Cândești a trecut prin momente delicate după ce s-a rătăcit prin pădurile din localitate! apare prima dată în DambovitaNews.

Un bărbat din Cândești a trecut prin momente delicate după ce s-a rătăcit prin pădurile din localitate!

Un bărbat din Cândești a trecut prin momente delicate, miercuri seara, după ce s-a rătăcit prin pădurile din localitate, în timp ce era în căutare de ghebe.

Acesta a fost căutat de echipe formate din pompieri militari, polițiști, jandarmi și voluntari, fiind găsit la patru, după apelul pe care l-a semnalat la 112.

Pompierii și primarul localității, Georgeta Popa, au anunțat că bărbatul a fost găsit și dus acasă, în jurul orei 23.00, noaptea trecută.

Articolul Un bărbat din Cândești a trecut prin momente delicate după ce s-a rătăcit prin pădurile din localitate! apare prima dată în DambovitaNews.