Un bărbat de 55 de ani a murit în incendiul ce i-a cuprins locuința din comuna Gheorghe Lazăr

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, a murit miercuri noapte, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județul Ialomița, salvatorii din cadrul Gărzii [...]

Un bărbat de 55 de ani a murit în incendiul ce i-a cuprins locuința din comuna Gheorghe Lazăr

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, a murit miercuri noapte, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județul Ialomița, salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au intervenit miercuri noapte, în jurul orei 22.20, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Gheorghe Lazăr. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-un dormitor și la acoperișul casei.

„După localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în locuință, unde, din nefericire, au identificat trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Până să fie stins, focul a distrus aproximativ 60 de metri pătrați din acoperiș, o cameră, un hol, o terasă, mobilier, electrocasnice și materiale textile. S-au degradat pereții la celelalte camere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs datorită unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.