Un bărbat de 31 de ani este cercetat de polițiștii de la rutieră!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, după ce un bărbat de 31 de ani, din județul Brăila, ar fi condus un autoturism pe drumul național 7, pe raza localității Titu, deși avea suspendată exercitarea dreptului […] Articolul Un bărbat de 31 de ani este cercetat de polițiștii de la rutieră! apare prima dată în DambovitaNews.

Un bărbat de 31 de ani este cercetat de polițiștii de la rutieră!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, după ce un bărbat de 31 de ani, din județul Brăila, ar fi condus un autoturism pe drumul național 7, pe raza localității Titu, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Articolul Un bărbat de 31 de ani este cercetat de polițiștii de la rutieră! apare prima dată în DambovitaNews.