Un bărbat a murit strivit de un palet de lemne în portul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă

Un bărbat de 63 de ani a murit, joi, în Portul Constanța, după ce a fost strivit de un palet de lemne care a căzut peste el, scrie ziarul local ReplicaOnline. Incidentul este cercetat de polițiști, dar și de o comisie a Inspectoratului Teritorial de Muncă. Tragedia a avut loc, joi dimineața, în Portul Constanța, […]

Un bărbat a murit strivit de un palet de lemne în portul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă

Un bărbat de 63 de ani a murit, joi, în Portul Constanța, după ce a fost strivit de un palet de lemne care a căzut peste el, scrie ziarul local ReplicaOnline. Incidentul este cercetat de polițiști, dar și de o comisie a Inspectoratului Teritorial de Muncă.


Tragedia a avut loc, joi dimineața, în Portul Constanța, iar ISU a fost solicitat să intervină încă de la primele ore ale dimineții.


„La fața locului au fost alocate o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială a Serviciului de Ambulanță. Victima a fost scoasă de acolo până să ajungă echipajele de intervenție, dar se află în stop cardio-respirator”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.


Potrivit primelor informații, se pare că un palet de lemne, de aproximativ o tonă, ar fi căzut peste o bărbatul în vârstă de 63 de ani, scrie ziarul ReplicaOnline.


În ciuda eforturilor cadrelor medicale, bărbatul a decedat. Incidentul este cercetat de polițiștii constănțeni, dar și de o comisie a Inspectoratului Teritorial de Muncă.