Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu autoturismul între localitățile ialomițene Munteni-Buzău și Căzănești

Un bărbat de aproximativ 47 de ani și-a pierdut viața în seara zilei de Vineri, 03 decembrie, după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un câmp situat între localitățile Munteni-Buzău și Căzănești. Potrivit Inspectoratului pentru [...]

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu autoturismul între localitățile ialomițene Munteni-Buzău și Căzănești

Un bărbat de aproximativ 47 de ani și-a pierdut viața în seara zilei de Vineri, 03 decembrie, după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un câmp situat între localitățile Munteni-Buzău și Căzănești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00, iar la fața locului au fost trimiși salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, la locul intervenției a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița.

„Din evenimentul rutier a rezultat o singură victimă încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au descarcerat din interiorul autoturismului  victima, bărbat de aproximativ 47 de ani, care din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ de la locul intervenției”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.