Un bărbat a murit după ce a căzut într-un siloz din Portul Constanța

Un bărbat de aproximativ 43 de ani a murit, marți, după ce a căzut în gol, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, într-un siloz din Portul Constanța. Salvatorii constănțeni au fost solicitați [...] The post Un bărbat a murit după ce a căzut într-un siloz din Portul Constanța first appeared on Constanța NEWS.

Un bărbat a murit după ce a căzut într-un siloz din Portul Constanța

Un bărbat de aproximativ 43 de ani a murit, marți, după ce a căzut în gol, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, într-un siloz din Portul Constanța.

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți după-amiază, în dana 18 a Portului Constanța, după ce un bărbat căzuse într-unul dintre silozuri.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasa pompierii cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„Bărbatul a fost scos de colegi și s-a început protocolul de resuscitare. Din păcate, medicii au fost nevoiți sa declare decesul bărbatului de aproximativ 43 de ani”, au transmis sursele citate.

Cercetările vor fi preluate de organele abilitate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul.

The post Un bărbat a murit după ce a căzut într-un siloz din Portul Constanța first appeared on Constanța NEWS.