Un angajat care pregătea sicriul lui Maradona pentru înmormântare a deschis capacul și și-a făcut un selfie. „Un ticălos”

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie, la doar 60 de ani. Argentina e în lacrimi, iar mii de persoane au transmis joi un ultim omagiu la căpătâiul fostului mare fotbalist. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la Casa Rosada, Palatul Prezidențial, unde, din cauza aglomerației, polițiștii au trebuit să intervină în forță pentru […]

Un angajat care pregătea sicriul lui Maradona pentru înmormântare a deschis capacul și și-a făcut un selfie. „Un ticălos”

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie, la doar 60 de ani. Argentina e în lacrimi, iar mii de persoane au transmis joi un ultim omagiu la căpătâiul fostului mare fotbalist. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la Casa Rosada, Palatul Prezidențial, unde, din cauza aglomerației, polițiștii au trebuit să intervină în forță pentru a restabili ordinea. El Pibe D'Oro va fi înmormântat joi. Potrivit Todo Noticias, un angajat de la serviciile funerare Sepelios Piner a deschis capacul sicriului și și-a făcut o poză, pe care a și postat-o pe rețelele sociale. Imaginea revoltătoare a scandalizat opinia publică.


Diego Molina e bărbatul care a deschis capacul sicriului, a făcut poze și le-a postat pe rețelele sociale. Lumea a fost oripilată, mai ales că semnul pe care-l făcea era că „totul e ok”.


„Diego Molina este ticălosul care a făcut o fotografie lângă sicriul lui Diego Maradona. Pentru amintirea prietenului meu, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de aberație”, a scris Matias Morla, avocatul și prietenul apropiat al lui Maradona.


class="twitter-tweet">

Diego Molina es
el canalla que se sacó una foto junto al féretro de Diego Maradona. Por
la memoria de mí amigo no voy a descansar hasta que pague por semejante
aberración. href="https://t.co/UtUk8tQHlw">pic.twitter.com/UtUk8tQHlw


MATIAS MORLA (@MatiasMorlaAb) href="https://twitter.com/MatiasMorlaAb/status/1331986425265459203?ref_src=twsrc%5Etfw">November
26, 2020Firma de servicii funerare: „Suntem distruși! Un bolnav”


„Tatăl meu are 75 de ani și plânge, eu plâng și fratele meu la fel, suntem distruși”, a spus Matías Picón, managerul firmei de pompe funebre.


„Nu este angajat aici, ne-a ajutat doar să ridicăm sicriul, cântărește foarte mult. Familia a ales un sicriu de cedru, foarte greu de transportat. Acestui bolnav, altfel nu-i putem spune, i-am zis să nu facă nicio poză”, a spus patronul, plângând.


Suntem devastați. Familia a avut încredere în noi. Când ne-au sunat, ne-am simțit mândri, am știut cu ce ne confruntăm și responsabilitatea pe care o avem.

Patronul firmei de servicii funerare:

„Suntem corecți, nu ne vine să credem ce s-a întâmplat, nu am avut niciodată vreo plângere. Probabil, familia ne va da în judecată”, a mai spus Picon, care a explicat că în cazuri speciale angajează special diferite persoane de încredere: „Îl cunoșteam pe Molina, lucrasem cu el, nu a făcut niciodată nimic, o persoană educată, atentă”.


Angajatul a fost concediat


„Ne-am cerut scuze soției lui Maradona, Claudia Villafane. Era foarte nervoasă, dar ne-a transmis să transportăm, oricum, sicriul la cimitirul din Bella Vista, pentru înmormântare”, a mai spus Picon.


Angajatul care a făcut pozele macabre a fost concediat, după ce a rănit memoria familiei și a zecilor de mii de fani ai celui care a fost „Butoiașul atomic”.


Ulterior, pe rețelele sociale au apărut imagini și cu alți angajați la căpătâiul lui Maradona.


class="twitter-tweet">

Condena social
para Diego Molina y 2 trabajadores de la funeraria Pinier, se sacaron
fotos al lado de Maradona con el ataúd abierto, que no salgan más a la
calle estos hijos de puta y les caiga todo el peso de la ley href="https://t.co/Jj0zXbpTIz">pic.twitter.com/Jj0zXbpTIz


Augusto (@AugustoCoudann2) href="https://twitter.com/AugustoCoudann2/status/1331999732546351106?ref_src=twsrc%5Etfw">November
26, 2020Sloganul companiei de pompe funebre este „Grija noastră face diferența”. Se pare că trebuie căutat și un nou slogan, nu doar noi angajați.