Turneul Cristiana Malama, eveniment ce a depășit așteptările participanților

Turneul de tenis Cristiana Malama, desfășurat timp de 4 zile la Slobozia, a fost apreciat la unison de copiii participanți, antrenori și părinți. Turneul Cristiana Malama, eveniment sportiv ajuns la a doua ediție, a depășit așteptările participanților. Antrenori și părinți au avut doar cuvinte de laudă la adresa organizatorilor turneului de tenis desfășurat la Slobozia sub egida Federației Române de Tenis. Circa 100 de băieți și fete au fost așteptați la arenele Tenis Con Slobozia (din nou pregătite la cel mai înalt nivel) pentru a concura pentru trofee, puncte în… Articolul Turneul Cristiana Malama, eveniment ce a depășit așteptările participanților apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Turneul Cristiana Malama, eveniment ce a depășit așteptările participanților

Turneul de tenis Cristiana Malama, desfășurat timp de 4 zile la Slobozia, a fost apreciat la unison de copiii participanți, antrenori și părinți.

Turneul Cristiana Malama, eveniment sportiv ajuns la a doua ediție, a depășit așteptările participanților.

Antrenori și părinți au avut doar cuvinte de laudă la adresa organizatorilor turneului de tenis desfășurat la Slobozia sub egida Federației Române de Tenis.

Circa 100 de băieți și fete au fost așteptați la arenele Tenis Con Slobozia (din nou pregătite la cel mai înalt nivel) pentru a concura pentru trofee, puncte în clasamentele de profil și premii.

Primirea participanților le-a adus acestora o mare surpriză: câte un tricou personalizat cu numele turneului de tenis de câmp, un prosop și un voucher de reducere cumpărături, toate oferite de sponsorii turneului.

Copiii care au concurat la categoria 10 ani (băieți și fete) au fost programați să joace mai întâi un meci de calificare, urmând ca învinșii să dispute între ei alte meciuri, tocmai pentru a căpăta experiența unor competiții oficiale.

La categoria 12 ani (băieți și fete) s-a jucat doar în sistem eliminatoriu, pe tablou, la fel cum s-a desfășurat competiția și la probele masculine și feminine de dublu. (DĂ CLICK AICI, AICI, AICI și AICI pentru fotografii din cele patru zile de turneu!)

Fundația Malama Cristiana Cosmina susține excelența în sport

Turneul Cristiana Malama a luat naștere în amintirea iubitei noastre fiice care iubea acest sport. Am vrut ca toți participanții să plece de la Slobozia cu amintiri plăcute. Am reușit să oferim premii totale de aproximativ 4.000 euro grație sprijinului acordat de sponsori. Ne bucurăm că la final am primit aprecierile antrenorilor și părinților iar copiii au fost încântați de zilele petrecute la Turneul Cristiana Malama.”, a spus la finalul competiției Camelia Malama, președinte Fundația Malama Cristiana Cosmina, organizatorul evenimentului sportiv de la Slobozia.

Fundația Malama Cristiana Cosmina susține excelența în tenisul românesc, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost organizat acest turneu clasificat în calendarul național al Federației Române de Tenis.

Evenimentul sportiv a fost susținut cu ajutorul Partenerilor Oficiali: Expomob, Sarapac Impex SRL, Tehnoplant Farm LGR SRL, JC Dent, Orion, Malama Medical Center SRL, Lico Solution SRL, Azuga, Tenis Con Slobozia și a Sponsorilor: Hotel Restaurant Select, Cow Genetics SRL, Maria Grup Distribution SRL, Geoterra Instal SRL, Peisagistica Prest Construct SRL, Denval Auto SRL, M&M Scoala de soferi Drivers, Mobila SA, Maltex SRL.

Articolul Turneul Cristiana Malama, eveniment ce a depășit așteptările participanților apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.