Tudor Gheorghe, mesaj dur: ”Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”

Rapsodul Tudor Gheorghe a avut un mesaj dur pentru persoanele nevaccinate, care nu au acces la spectacolele susținute de el. „Sunteți ușor întârziați, spectacolul meu a avut loc la Cluj. Lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele care trebuiau. Citește și Aproape 90% din pacienții […] Articolul Tudor Gheorghe, mesaj dur: ”Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Tudor Gheorghe, mesaj dur: ”Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”

Rapsodul Tudor Gheorghe a avut un mesaj dur pentru persoanele nevaccinate, care nu au acces la spectacolele susținute de el.

„Sunteți ușor întârziați, spectacolul meu a avut loc la Cluj. Lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele care trebuiau.

Citește și Aproape 90% din pacienții internați la ATI sunt nevaccinați. Ponderea se menține în cazul deceselor

Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Mă voi vaccina de 20 de ori dacă e cazul.

Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI câți sunt cei care sunt acolo vaccinați.

Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor.  Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a declarat Tudor Gheorghe, potrivit observatornews.ro.

Articolul Tudor Gheorghe, mesaj dur: ”Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște” apare prima dată în Observatorul Prahovean.