Trei tineri reținuți, pentru tentativă la viol, în cazul elevei abuzate la un liceu din Constanța

Trei tineri, toți minori, au fost reținuți de polițiștii constănțeni, acuzați de tentativă la infracțiunea de viol, în cazul elevei de la Colegiul Tehnologic „Tomis” din Constanța, abuzată sexual la data de 18 octombrie în [...]

Trei tineri reținuți, pentru tentativă la viol, în cazul elevei abuzate la un liceu din Constanța

Trei tineri, toți minori, au fost reținuți de polițiștii constănțeni, acuzați de tentativă la infracțiunea de viol, în cazul elevei de la Colegiul Tehnologic „Tomis” din Constanța, abuzată sexual la data de 18 octombrie în timp ce se afla chiar în incinta unității de învățământ.

Astfel, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma cercetărilor efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, la data de 22 octombrie au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, pe numele a trei tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani.

„După administrarea probatoriului în cauză, cei trei au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de viol. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare”, au precizat sursele citate.

În cursul zilei de marți, 19 octombrie, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că o elevă, de 15 ani, ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulți tineri, în timp ce se afla în holul unității de învățământ la care studiază. În urma verificărilor, polițiștii au identificat trei suspecți, elevi în cadrul aceluiași liceu. La audieri, însă, anchetatorii au stabilit că cei trei suspecți nu sunt colegii de liceu indicați de victimă, ci alți adolescenți, ce obișnuiau să-și viziteze amicii din unitatea de învățământ.