Trei jucători din lotul dâmbovițenilor au fost depistați cu COVID-19!

Pandemia de coronavirus continuă să dea mari bătăi de cap Chindiei Târgoviște și la început de 2021. Gruparea dâmbovițeană a anunțat, vineri de dimineață, că are trei jucători testați pozitiv, înaintea meciului cu Academica Clinceni, programat astăzi, la ora 17.00, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. “AFC Chindia Târgoviște anunță că la testarea […] Articolul Trei jucători din lotul dâmbovițenilor au fost depistați cu COVID-19! apare prima dată în DambovitaNews.

Trei jucători din lotul dâmbovițenilor au fost depistați cu COVID-19!

Pandemia de coronavirus continuă să dea mari bătăi de cap Chindiei Târgoviște și la început de 2021.

Gruparea dâmbovițeană a anunțat, vineri de dimineață, că are trei jucători testați pozitiv, înaintea meciului cu Academica Clinceni, programat astăzi, la ora 17.00, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

“AFC Chindia Târgoviște anunță că la testarea periodică RT-PCR din această săptămână au fost depistate trei cazuri pozitive de COVID-19 în rândul jucătorilor. Ceilalți componenți ai lotului și staff-ului au fost ulterior retestați, rezultatele fiind negative”, reiese dintr-o informare a clubului târgoviștean.

Formația pregătită de Emil Săndoi a avut mult de suferit și în prima parte a campionatului din cauza unor astfel de probleme cauzate de virusul COVID-19.

Articolul Trei jucători din lotul dâmbovițenilor au fost depistați cu COVID-19! apare prima dată în DambovitaNews.