Tratamentul fiscal al tranzacțiilor cu criptomonede – cum se declara veniturile si cum se impoziteaza

articol scris de Raluca Bontaș, Partener, și Cătălin Barbu, Consultant Senior, Global Employer Services, Deloitte România Interesul pentru monedele virtuale a căpătat o amploare tot mai mare în ultimii ani. Conform unor estimări recente, realizate de o platformă de tranzacționare, numărul utilizatorilor de criptomonede a crescut cu peste 10 milioane, la nivel global, în perioada […] The post Tratamentul fiscal al tranzacțiilor cu criptomonede – cum se declara veniturile si cum se impoziteaza appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Tratamentul fiscal al tranzacțiilor cu criptomonede – cum se declara veniturile si cum se impoziteaza

articol scris de Raluca Bontaș, Partener, și Cătălin Barbu, Consultant Senior, Global Employer Services, Deloitte România Interesul pentru monedele virtuale a căpătat o amploare tot mai mare în ultimii ani. Conform unor estimări recente, realizate de o platformă de tranzacționare, numărul utilizatorilor de criptomonede a crescut cu peste 10 milioane, la nivel global, în perioada […]

The post Tratamentul fiscal al tranzacțiilor cu criptomonede – cum se declara veniturile si cum se impoziteaza appeared first on NOCASH ® de 19 ani.