TRANSPARENȚA INVESTIȚIILOR ÎN TURISM

Județul Dâmbovița are un potențial turistic imens, iar acesta trebuie valorificat. Tocmai de aceea, anul acesta, mi-am propus demararea unor proiecte extrem de importante pentru creșterea numărului de turiști în Dâmbovița și în municipiul Târgoviște. Telegondola urbană Curtea Domnească – Mănăstirea Dealu. Peste 220.000 de turiști au vizitat Vechea Cetatea de Scaun în 2019, iar […] Articolul TRANSPARENȚA INVESTIȚIILOR ÎN TURISM apare prima dată în DambovitaNews.

TRANSPARENȚA INVESTIȚIILOR ÎN TURISM
Județul Dâmbovița are un potențial turistic imens, iar acesta trebuie valorificat. Tocmai de aceea, anul acesta, mi-am propus demararea unor proiecte extrem de importante pentru creșterea numărului de turiști în Dâmbovița și în municipiul Târgoviște.
Telegondola urbană Curtea Domnească – Mănăstirea Dealu. Peste 220.000 de turiști au vizitat Vechea Cetatea de Scaun în 2019, iar o telegondolă, cu siguranță, va crește gradul de atractivitate al municipiului Târgoviște.
Reabilitarea Fostei Școli de Cavalerie. Zilele următoare voi semna contractul de finanțare ce va transforma una dintre clădirile emblematice ale Târgoviștei și ale județului Dâmbovița.
???? Continuarea lucrărilor de reabilitare și protejare a monumentelor istorice din Curtea Domnească din Târgoviște. Sunt vizate Turnul Chindiei, Biserica Domnească, Biserica Sfânta Vineri și Biserica Paraclis. Lucrările sunt realizate în proporție de 55%.
Studiu de fezabilitate pentru viitoarele pârtii de schi, în zona unde ne dorim și dezvoltarea stațiunii de interes național Peștera-Padina.

Articolul TRANSPARENȚA INVESTIȚIILOR ÎN TURISM apare prima dată în DambovitaNews.