TransferGo primeste o finantare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank

Finanțarea va fi cu precădere orientată către dezvoltarea serviciului de plăți în timp real și a modelului  local-in local-out, care permite celor 2,5 milioane de clienți din întreaga lume să trimită bani peste hotare în doar câteva secunde, scrie startupcafe.ro. Expertiza financiară și îndrumarea Silicon Valley Bank vor permite TransferGo să implementeze un program de […] The post TransferGo primeste o finantare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

TransferGo primeste o finantare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank

Finanțarea va fi cu precădere orientată către dezvoltarea serviciului de plăți în timp real și a modelului  local-in local-out, care permite celor 2,5 milioane de clienți din întreaga lume să trimită bani peste hotare în doar câteva secunde, scrie startupcafe.ro. Expertiza financiară și îndrumarea Silicon Valley Bank vor permite TransferGo să implementeze un program de […]

The post TransferGo primeste o finantare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank appeared first on NOCASH ® de 19 ani.