TransferGo: Circa 90% dintre românii din diaspora trimit bani folosind mobilul, direct din aplicatie

90% dintre românii din diaspora care trimit bani cu TransferGo preferă să transfere de pe smartphone direct din aplicația mobilă, restul de 10% alegând transferul de bani prin intermediul website-ului propriu. În ultimii trei ani utilizarea aplicației mobile TransferGo a crescut cu aproximativ 40 puncte procentuale în rândul românilor din diaspora. Astfel, în 2020, gradul de […] The post TransferGo: Circa 90% dintre românii din diaspora trimit bani folosind mobilul, direct din aplicatie appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

TransferGo: Circa 90% dintre românii din diaspora trimit bani folosind mobilul, direct din aplicatie

90% dintre românii din diaspora care trimit bani cu TransferGo preferă să transfere de pe smartphone direct din aplicația mobilă, restul de 10% alegând transferul de bani prin intermediul website-ului propriu. În ultimii trei ani utilizarea aplicației mobile TransferGo a crescut cu aproximativ 40 puncte procentuale în rândul românilor din diaspora. Astfel, în 2020, gradul de […]

The post TransferGo: Circa 90% dintre românii din diaspora trimit bani folosind mobilul, direct din aplicatie appeared first on NOCASH ® de 20 ani.