Tragedie pe DN 6, în Caraş-Severin. Patru tineri au murit după ce un autoturism a fost prins între două tiruri

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută pe DN 6, în Caraş-Severin. Șoferul unui tir a intrat pe contrasens, lovind un autoturism, care a fost proiectat într-un alt camion. Comunicatul IPJ Caraş-Severin: În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, în afara […] Articolul Tragedie pe DN 6, în Caraş-Severin. Patru tineri au murit după ce un autoturism a fost prins între două tiruri apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Tragedie pe DN 6, în Caraş-Severin. Patru tineri au murit după ce un autoturism a fost prins între două tiruri

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută pe DN 6, în Caraş-Severin. Șoferul unui tir a intrat pe contrasens, lovind un autoturism, care a fost proiectat într-un alt camion.

Comunicatul IPJ Caraş-Severin:

În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, în afara localităţii Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion şi un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcţia Orşova spre Caransebeş, de un bărbat de 50 de ani.

Citește și Imagini de la accidentul produs pe DN 1, la Potigrafu

Din accident a rezultat decesul a patru persoane, trei din autoturism şi un pasager din autocamion şi rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Articolul Tragedie pe DN 6, în Caraş-Severin. Patru tineri au murit după ce un autoturism a fost prins între două tiruri apare prima dată în Observatorul Prahovean.