Traficanți de droguri, arestați preventiv. Rețeaua a fost destructurată (VIDEO)

Începând cu luna martie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au documentat activitatea unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri de risc și mare risc, care acționa în municipiul București și în județele Constanța și Prahova. La data de 19 […] Articolul Traficanți de droguri, arestați preventiv. Rețeaua a fost destructurată (VIDEO) apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Traficanți de droguri, arestați preventiv. Rețeaua a fost destructurată (VIDEO)

Începând cu luna martie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au documentat activitatea unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri de risc și mare risc, care acționa în municipiul București și în județele Constanța și Prahova. La data de 19 […]

Articolul Traficanți de droguri, arestați preventiv. Rețeaua a fost destructurată (VIDEO) apare prima dată în Observatorul Prahovean.