Trafic rutier restricționat din cauza unui accident pe A3, la ieșire din București spre Ploiești. Intervine un elicpter SMURD

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Ploiești al autostrăzii A3 București-Ploiești, la kilometrul 13, localitatea Voluntari, județul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit carosabilul, ieșind în decor. Potrivit primelor informații, două persoane din autoturism au suferit leziuni, sunt conștiente și […] Articolul Trafic rutier restricționat din cauza unui accident pe A3, la ieșire din București spre Ploiești. Intervine un elicpter SMURD apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trafic rutier restricționat din cauza unui accident pe A3, la ieșire din București spre Ploiești. Intervine un elicpter SMURD

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Ploiești al autostrăzii A3 București-Ploiești, la kilometrul 13, localitatea Voluntari, județul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit carosabilul, ieșind în decor.

Potrivit primelor informații, două persoane din autoturism au suferit leziuni, sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Va ateriza și un elicopter SMURD la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe benzile 1 și 2, circulându-se pe banda nr.3.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Articolul Trafic rutier restricționat din cauza unui accident pe A3, la ieșire din București spre Ploiești. Intervine un elicpter SMURD apare prima dată în Observatorul Prahovean.