Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din Constanța din cauza unor lucrări ale RAJA

Trafic rutier se va desfășura, marți, cu unele restricții pe strada Ion Lahovari din Constanța, din cauza unor lucrări ale RAJA. Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, RAJA SA va restricționa [...] The post Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din Constanța din cauza unor lucrări ale RAJA first appeared on Constanța NEWS.

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din Constanța din cauza unor lucrări ale RAJA

Trafic rutier se va desfășura, marți, cu unele restricții pe strada Ion Lahovari din Constanța, din cauza unor lucrări ale RAJA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, RAJA SA va restricționa traficul auto pe strada Ion Lahovari, pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Călărași, marți, 24 noiembrie, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu vor fi afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

The post Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din Constanța din cauza unor lucrări ale RAJA first appeared on Constanța NEWS.