Trafic îngreunat pe DN1D, la ieșire din Prahova spre Ialomița, în comuna Adâncata. Un container s-a răsturnat pe carosabil

Traficul rutier este îngreunat la această oră (15.00), pe DN1D, la ieșire din Prahova spre Ialomița din cauza unui eveniment rutier. Potrivit IJP Prahova, incidentul s-a petrecut pe raza comunei Adâncata, unde containerul remorcat de un TIR s-a răsturnat pe șosea. Din primele informații nu sunt victime. Circulația se desfășoară, conform unor martori, pe un […] Articolul Trafic îngreunat pe DN1D, la ieșire din Prahova spre Ialomița, în comuna Adâncata. Un container s-a răsturnat pe carosabil apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trafic îngreunat pe DN1D, la ieșire din Prahova spre Ialomița, în comuna Adâncata. Un container s-a răsturnat pe carosabil

Traficul rutier este îngreunat la această oră (15.00), pe DN1D, la ieșire din Prahova spre Ialomița din cauza unui eveniment rutier.

Potrivit IJP Prahova, incidentul s-a petrecut pe raza comunei Adâncata, unde containerul remorcat de un TIR s-a răsturnat pe șosea. Din primele informații nu sunt victime.

Circulația se desfășoară, conform unor martori, pe un singur de mers. Containerul ocupă o jumătate din lățimea șoselei.

Articolul Trafic îngreunat pe DN1D, la ieșire din Prahova spre Ialomița, în comuna Adâncata. Un container s-a răsturnat pe carosabil apare prima dată în Observatorul Prahovean.