Trafic deviat de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, din cauza aglomerației

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 15:00, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii(nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea(nivel de recomandare)  de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi […] Articolul Trafic deviat de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, din cauza aglomerației apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trafic deviat de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, din cauza aglomerației

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 15:00, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii(nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea(nivel de recomandare)  de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Articolul Trafic deviat de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, din cauza aglomerației apare prima dată în Observatorul Prahovean.