Trafic blocat pe DN 1B Ploiești – Buzău, la Săhăteni. Accident cu o mașină de poliție și un autoturism

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1B Ploiești – Buzău, la Săhăteni, a avut loc o coliziune între un autoturism și o autospecială de poliție. În urma impactului, doi polițiști aflați în autospecială au suferit leziuni, fiind transportați la spital, în stare de conștiență, pentru investigații medicale. Traficul rutier este oprit […] Articolul Trafic blocat pe DN 1B Ploiești – Buzău, la Săhăteni. Accident cu o mașină de poliție și un autoturism apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trafic blocat pe DN 1B Ploiești – Buzău, la Săhăteni. Accident cu o mașină de poliție și un autoturism

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1B Ploiești – Buzău, la Săhăteni, a avut loc o coliziune între un autoturism și o autospecială de poliție.

În urma impactului, doi polițiști aflați în autospecială au suferit leziuni, fiind transportați la spital, în stare de conștiență, pentru investigații medicale.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Se estimează reluarea normală a traficului în 45 de minute.

Articolul Trafic blocat pe DN 1B Ploiești – Buzău, la Săhăteni. Accident cu o mașină de poliție și un autoturism apare prima dată în Observatorul Prahovean.