Trafic blocat la ieșirea din nordul Ploieștiului. Motivul: trece o delegație străină

În jurul orei 17, un interval cu trafic intens, nervii șoferilor au fost puși la încercare ca în perioada comunistă, în momentele în care treceau ”delegațiile oficiale”. Așa s-a întâmplat și joi după amiază, în zona km 6, la nord de Ploiești, când mașinile s-au oprit în trafic, pentru a face loc deplasării unei delegații. […] Articolul Trafic blocat la ieșirea din nordul Ploieștiului. Motivul: trece o delegație străină apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trafic blocat la ieșirea din nordul Ploieștiului. Motivul: trece o delegație străină

În jurul orei 17, un interval cu trafic intens, nervii șoferilor au fost puși la încercare ca în perioada comunistă, în momentele în care treceau ”delegațiile oficiale”.

Așa s-a întâmplat și joi după amiază, în zona km 6, la nord de Ploiești, când mașinile s-au oprit în trafic, pentru a face loc deplasării unei delegații.

Nu a fost o comunicare oficială pe această temă, însă surse din poliție ne-au precizat motivul real al blocajului.

Așa cum era de așteptat, șoferii s-au enervat, nemulțumiți de lipsa infrastructurii, peste care a venit și acest ”bonus”.

Video: cititor observatorulph.ro

Articolul Trafic blocat la ieșirea din nordul Ploieștiului. Motivul: trece o delegație străină apare prima dată în Observatorul Prahovean.