Trafic aglomerat pe DN1, de la Comarnic până la Bușteni

Traficul rutier s-a aglomerat pe DN1 Ploiești – Brașov, pe sensul de urcare, de la Comarnic până în zona centrală a orașului Bușteni. Centrul Infotrafic a anunțat, miercuri, că „se circulă în coloană pe DN1 pe sensul catre Brașov, de la km 105+500 și până la km 107(localitatea Comarnic), de la km 128 (localitatea Poiana […] Articolul Trafic aglomerat pe DN1, de la Comarnic până la Bușteni apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trafic aglomerat pe DN1, de la Comarnic până la Bușteni

Traficul rutier s-a aglomerat pe DN1 Ploiești – Brașov, pe sensul de urcare, de la Comarnic până în zona centrală a orașului Bușteni.

Centrul Infotrafic a anunțat, miercuri, că „se circulă în coloană pe DN1 pe sensul catre Brașov, de la km 105+500 și până la km 107(localitatea Comarnic), de la km 128 (localitatea Poiana Țapului) și până la km 131 zona centrală Bușteni”.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației și să manifeste o conduită preventivă în trafic”, este sfatul Centrului Infotrafic.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Trafic aglomerat pe DN1, de la Comarnic până la Bușteni apare prima dată în Observatorul Prahovean.