Trafic aglomerat pe DN1 Brașov – Ploiești. Centrul Infotrafic recomandă rute alternative

Traficul rutier s-a aglomerat, marți, pe DN1, în special pe sensul Brașov – Ploiești. Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto rute ocolitoare. Minivacanța este pe sfârșite, iar acest lucru se poate observa și în aglomerația de pe DN1, în special pe sensul Brașov – Ploiești. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, marți, […] Articolul Trafic aglomerat pe DN1 Brașov – Ploiești. Centrul Infotrafic recomandă rute alternative apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trafic aglomerat pe DN1 Brașov – Ploiești. Centrul Infotrafic recomandă rute alternative

Traficul rutier s-a aglomerat, marți, pe DN1, în special pe sensul Brașov – Ploiești. Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto rute ocolitoare. Minivacanța este pe sfârșite, iar acest lucru se poate observa și în aglomerația de pe DN1, în special pe sensul Brașov – Ploiești. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, marți, […]

Articolul Trafic aglomerat pe DN1 Brașov – Ploiești. Centrul Infotrafic recomandă rute alternative apare prima dată în Observatorul Prahovean.