TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars: „Vreau să-ți dau tot ce am. Pe viață! Vreau să fii soția mea”/ Cum arată inelul de logodnă

TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars. Un nou moment inedit la show-ul de PRO TV. După ce Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan tot în competiție, cu puțin timp înainte de a ieși, acum a venit rândul lui TJ Miles, care a decis să facă pasul cel […]

TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars: „Vreau să-ți dau tot ce am. Pe viață! Vreau să fii soția mea”/ Cum arată inelul de logodnă

TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars. Un nou moment inedit la show-ul de PRO TV. După ce Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan tot în competiție, cu puțin timp înainte de a ieși, acum a venit rândul lui TJ Miles, care a decis să facă pasul cel mare cu Francisca. Întreg momentul a fost emoționant, iar ulterior Francisca a postat și imaginea cu fabulosul inel de logodnă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

O nouă surpriză de proporții la Survivor All Stars, care i-a emoționat pe telespectatori. Momente încărcate de emoție, pentru a doua oară în acest sezon. După cererea lui Jador în căsătorie, în episodul de marți seara și TJ Miles a luat decizia ca relația sa cu Francisca să treacă la un alt nivel. Astfel, proba de recompensă a fost câștigată de către echipa formată din Zanni, Iancu Sterp și TJ Miles, iar după această victorie li s-a oferit ocazia de a primi vizita unei persoane dragi de acasă. Zanni a fost vizitat de antrenorul și prietenul său, pentru Iancu Sterp a venit mama Geta, iar Francisca a venit să-l vadă pe iubitul ei, TJ Miles.


Citește și: TJ Miles are planuri de căsătorie cu Francisca, după ce s-a întors de la Survivor all Stars: "Îmi doresc să avem familie, copii!" / Când va avea loc nunta 

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor All Stars. A locuit în Canada și se iubește cu artista Francisca

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: "Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers". Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…”

TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars


Cu toate că nu era pregătit ca la carte și că nu avea inel de logodnă, TJ Miles a gândit un moment pentru a-și cere iubita în căsătorie. Așa că a improvizat și tot ce a urmat a emoționat pe toată lumea. Faimosul i-a oferit orezul său, adică lucrul cel mai de preț în Dominicană. S-a așezat într-un genunchi și i-a adresat marea întrebare.

Orezul ăsta este tot ce am acum, aici. Știu că va veni un timp când o voi face cum trebuie, dar acum am doar orezul ăsta. Vreau să-ți dau tot ce am. Pe viață! Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea?", a întrebat Faimosul.

Răspunsul nu a întârziat să apară și, evident, a fost unul pozitiv. Vizibil emoționați și cu lacrimi de fericire în ochi, cei doi s-ai sărutat și s-au îmbrățișat, făcându-și promisiunea că vor ajunge „doi boșorogi dintr-ăia, care fac totul împreună”.


Francisca a arătat inelul de logodnă


Nu mai este un secret că filmările emisiunii la PRO TV s-au încheiat momentan, iar concurenții s-au întors acasă, urmând să se reîntoarcă în marea finală, care se va difuza pe 30 mai. Astfel că, între timp, TJ Miles a avut timp să facă lucrurile ca la carte.

Și-a respectat promisiunea de a merge cu logodnica lui într-o vacanță exotică, unde s-a și ocupat să-i ofere inelul de logodnă. Artista a și postat pe story o imagine cu inelul primit de la iubitul ei, o bijuterie prețioasă, cu o piatră pe măsură. A făcut poza pe o plaja, cu mâna ei peste mâna celui care-i va deveni curând soț, TJ Miles.